Author Topic: Forum down and Site offline  (Read 2815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline John Raabe

  • Administrator
  • Journeyman
  • *****
  • Posts: 5,544
  • Whidbey Island, WA
    • CountryPlans - About Us
Forum down and Site offline
« on: August 19, 2012, 05:08:24 PM »
We were off line for a few hours today (8-19). Leave any comments if there are lingering issues.
« Last Edit: September 09, 2012, 05:25:01 PM by John Raabe »
None of us are as smart as all of us.

Offline John Raabe

  • Administrator
  • Journeyman
  • *****
  • Posts: 5,544
  • Whidbey Island, WA
    • CountryPlans - About Us
Re: Forum down
« Reply #1 on: September 01, 2012, 05:16:12 PM »
We had another outage for an hour or so today (9-1).

John
« Last Edit: September 09, 2012, 05:26:04 PM by John Raabe »
None of us are as smart as all of us.

Offline John Raabe

  • Administrator
  • Journeyman
  • *****
  • Posts: 5,544
  • Whidbey Island, WA
    • CountryPlans - About Us
Re: Forum down
« Reply #2 on: September 09, 2012, 05:23:38 PM »
We were off-line again for about 6 hours today (9-9). The host service (Site5) found a long list (over several hundred) of IP addresses that had logged on more than 50 concurrent connections at one time over the last 24 hours. This overload kicks the site off-line. Most of these sites appear to be search bots. Until we have a better system we are not allowing search bot access. This is not a good long term solution however as we want to be able to allow Google and other search engines access for legitimate site mapping.
None of us are as smart as all of us.